Thursday, 27 October 2011

koleksi cuti sem..

cuti sem sebulan. x buat apa kat rumah, timbul idea nak buat pin-pin n hanger yang cute-cute yang orang biase pakai or beli kat kedai kraf tangan. ada sikit kraftangan yang dibuat oleh saya sendiri tanpa bantuan sape-sape. tapi disokong oleh semua kaum kerabat keluarga memberi semangat dan pujian untuk buat menda ni... heheheee...  Ini dia antara yang berjaya di buat selama seminggu.. hua,hua.. lame woo... susah gak nak mereka mende kecik2 ni... huuu... jadi la hasil yang tak seberapa nak lawa untuk yang pertama kali menceburkan diri dalam kraftangan nih.. kui-kui...

Tada,
.
.
.
.
.
aish.. lupe maw rotate.. ni domo kaler pink.. :)

.
.
.
.
.
.
.

smiley love.. ^^


.


.
.
.
.
.
.
.
pin burung hantu.
.
.
.
.
.
.
.
.
hanger burung hantu,( *mcm x jadi je) :p
.
.
.
.
.
.
.
.

smiley love (*muahaha, yg ni lagi nampak x jadi)
.
.
.
.
.
.
.
.
domo ^^
.
.
.
.
.
.
.
.
heart
.
.
.
.
.
.
.
ice-cream ni buat pada hari pertama.. ^^
 .
.
.
.
.
.
.
.
haaaa............. yang ni agak istimewa. hanger pemberian dari maksu. nama diberi, *ezzah emira.
Weheeee........ enjoy gak wat mende ni time cuti semester yang ke3. Disamping tu, dapat bermanja dengan adik kesayangan, Mia comel..^^
.
.
.
.
.
.
TADA
.
.
.
.
V
alamak... die x pandang camera la... excited nak jenjalan le tu.. ini lah mia sy.. adik kesayangan..


 assalamualaikum...

~~end of the story~~

12 comments:

  1. macm mana nak buat neh ye??

    ReplyDelete
  2. Saya pun mencuba untuk buat these felt craft.. :) Comel kan mende2 nih... Menjadi satu kepuasan bila ada orang yang sukakan hasil tangan kita.. ^_^ Good luck on your felt craft,..

    ReplyDelete
  3. comelnaaa..nak buat ni mesti kena tekun kan

    ReplyDelete
  4. LITTLE NUR : Thank ^^

    Tulip : akan datang nisa buatkan tuto. ^^

    azRyn : Bestkan bila dapat buat.. saya pon enjoy dapat buat craft ni. best sangat2.. :)

    Miss Eiza : trima kasih, memang kna tekun n sabar gak lah. lagi-lagi untuk yang first time buat macam saya ni.. hehe... :)

    ReplyDelete
  5. sis ada jugak main2 benda ni..siap gantung kt beg haha :

    ReplyDelete
  6. tu la.. best kan buat gantung2 kat beg. buat jadi pin.. nak cantikkan beg ke.. mcm2 leh wat. :)

    ReplyDelete
  7. huiyooo. kreatif nye. tlg ajar buat. hee :p


    btw thanks singgah blog,ngaku kembar ye?;p

    ReplyDelete
  8. Diannorhayati : hehehe... siap ngaku kembar.. sorry eh. nak menceriakan hari.. :)

    ReplyDelete
  9. baru nak blajar wat nie...cuti sem depan
    so,tunjuk ajarku sifu ye!!!

    ReplyDelete
  10. pndai awk buat..lawa plak 2.huhu

    ReplyDelete