Tuesday, 28 May 2013

Vken Ultimate Energy Socks.


Cara mudah untuk mendapat tubuh badan yang sihat dalam jangka hayat panjang. :)


Bagaimana stokin Vken ini membantu badan anda...
Stokin Vken direka khas di dalam bebenang halusnya yang dibuat dari Polimer Polyester dimasukkan 3 unsur atau bahan mineral yang dikisar bersaiz nano.
Bahan tersebut adalah :
 • Titanum
 • Charcoal White Bamboo (arang buluh putih)
 • Batuan Mineral dari lavar gunung berapi.
Ketiga-tiga bahan ini akan bertindak membetulkan semula sistem badan kita dengan bermula pada sistem darah dalam badan.

Kebaikan dari ketiga bahan tersebut :-

 1. Charcoal White Bamboo/ arang buluh putih - Bahan ini sangat baik untuk badan dimana pertamanya ia akan merangsang badan dan membantu dalam pembuangan sisa toxic dan bahan kotor serta kolestrol tepu akan dipecahkan dengan cepat untuk dikeluarkan dari sistem badan kita. Maka darah kita akan kembali bersih dan oksigen dapat dihantar pada sel dengan banyak dan sempurna ini akan mempercepatkan pemulihan sel pada organ dalaman badan kita yang punyai banyak masalah seperti buah pinggang, hati sertan pengkries.
 2. Batuan lavar gunung berapi - Batuan ini adalah gabungan dari pelbagai mineral dari dalam bumi. Kekuasaan Allah sahaja yang mampu mencipta kebaikan ini dimana dari kepanasan lahar gunung berapi akhirnya menjadi batuan yang baik untuk dijadikan sumber rawatan dan fungsi yang baik kepada manusia. Ion-ion daripada batuan ini akan memperbetulkan kitaran darah dalam tubuh kita semula. Dan juga dapat membantu mengembangkan saraf kita kembali supaya aliran darah kembali normal dan sempurna serta fungsi jantung kembali beransur baik. Tekanan darah kembali normal.
 3. Titanium - Kekuatan Titanium ini akan memrangsang tenaga bagi mereka yang lemah, terutama yang pernah menghadapi strok, kemalangan yang mengganggu sistem saraf. Titanium akan menolak dan memecahkan halangan dalam sistem darah dan memacu aliran darah dengan membekalkan oksigen yang baik pada sistem organ dalaman badan untuk memulihkan. Dapat mempercepatkan penyembuhan luka akibat dari penyakit kencingmanis bagi mereka yang menghadapi diabetes / kencing manis. Pengkries kita akan mula membekalkan insulin dengan teratur kembali secara beransur-ansur.
Namun apa yang penting pemakaian stokin ini perlu juga disertakan kawalan pemakanan yang seimbang, untuk mempercepatkan lagi pemulihan badan.
Stokin ini boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja waktu tidur, rehat, berada di pejabat atau sedang bekerja, sesuai juga dipakai bagi semua yang mempunyai gaya hidup aktif dengan melakukan aktiviti senaman juga. 


Stokin Vken dapat menghalang segala masalah yang dihadapi pesakit yang mempunyai masalah seperti dalam gambarajah di atas.


Hubungi saya melalui alamat fb tertera (pm inbox) :
https://www.facebook.com/khairunnisa.anis.52
Price : RM 180.00/ pasang semenanjung malaysia
RM187.00/ pasang sabah dan sarawak
kos penghantaran : RM7.00 


Berminat untuk membuat pembelian, boleh pm saya di https://www.facebook.com/khairunnisa.anis.52.
ataupun tinggalkan pesanan dalam ruangan comment di bawah untuk pesanan pembelian serta maklumat untuk dihubungi di (FB/wassap/wechat/email) anda.  terima kasih.

1 comment:

 1. hai.. salam kenal,
  follower no.176
  done follow sini,
  jom follow teman yea yunk..=)

  http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
  http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

  ReplyDelete